LEBEDE choux ...Geany

Salt la continut

• (6 Pagini)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

LEBEDE choux ...Geany lebede choux cu crema ,capsuni si frisca.....

Userul este online   Olguta Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 790
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat on LEBEDE choux ...Geany 01 June 2010 - 11:45 PM

Geany, doar nu o sa-ti strici ziua din cauza unor comentarii nesabuite?!! :D
Hai mai bine sa dam gata sticla de visinata a Vulpitzei ca vaz ca se plange ca nu reuseste sa o mai termine o data :occasion14:
O lebada, o visinata, o lebada, o visinata :D:P... parca merge ;):D
Signature Seperator image

Imagine postata Imagine postata

Useril este offline   Geany Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,472
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat on LEBEDE choux ...Geany 02 June 2010 - 12:01 AM

Aveti dreptate tote,Camilla inclusiv,cred ca si ea s-a simtit oarecum atinsa desi eu chiar nu am nici o vina,eu fac mult din ochi si nu ma pot tine de o reteta nici dea'dreku'tre sa modific eu ceva si daca fac o chestie o data rar o repet ca ma plictisesc,mie imi place aventura si sa explorez,chestii noi..Uneori imi ies alte ori asa si asa alte ori,vb, la dezastre... =)) Dar totul pana la furat plagiat,glumiti?!!da eu abea am timp sa postez ceva printre ai mei(sot, copii)pt. ce?!! :?:

Useril este offline   Lapona Enigel Icon

• Cogito ergo sum!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 4,110
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationOrbe domi sum!

Postat on LEBEDE choux ...Geany 02 June 2010 - 12:03 AM

Camilla, Süße...tu nu ai inventat nici o reteta de choux, la fel cum nici Maya si nici Geany. Reteta asta e de cand hau si parau' in zeci de variante. Asa ca, scumpo, decat sa ne batem ca cine are dreptu' de a patenta reteta, eu zic sa apreciem frumos ce face Geany sau ce face Maya sau ce faci tu si sa schimbam cat mai multe infos si idei despre variantele acestei retete si despre ce se poate face cu aceste gogosele. Nu vrei? :blush:

Night gathers, and now my watch begins.I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls. I am the fire that burns against the cold, the light that brings the dawn, the horn that wakes the sleepers, the shield that guards the realms of men. I pledge my life and honor to the Night's Watch, for this night and all the nights to come.

• Cogito ergo sum!
  • PipPipPipPip
  • LocationOrbe domi sum!

Postat on LEBEDE choux ...Geany 02 June 2010 - 12:05 AM

Revin: oare de ce cred unii ca anumiti useri nu is in stare sa vorbeasca pentru ei? Camilla, daca doresti sa iti arati aprecierea fata de Maya sau oricine altcineva, fa-o cu stil draga mea :)

Night gathers, and now my watch begins.I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls. I am the fire that burns against the cold, the light that brings the dawn, the horn that wakes the sleepers, the shield that guards the realms of men. I pledge my life and honor to the Night's Watch, for this night and all the nights to come.

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat on LEBEDE choux ...Geany 02 June 2010 - 12:07 AM

Mi se pare un comentariu de super bun simt,si eu oi fi mai toanta dar tot nu pricep de loc ce cauta Maya aici?!!(in aceasta discutie?) :iamwithstupid:

Useril este offline   Piscotel Icon

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,777
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat on LEBEDE choux ...Geany 02 June 2010 - 12:20 AM

Vezi postareaGeany, la 01 June 2010 - 11:07 PM, a spus:

Mi se pare un comentariu de super bun simt,si eu oi fi mai toanta dar tot nu pricep de loc ce cauta Maya aici?!!(in aceasta discutie?) Imagine postata

Maya ,
o aducea pe Camilla cu picioarele pe pamant,cand sarea calul,pe celalalt forum.
Asa ca acum se astepta ca Maya sa ia atitudine .

Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

Useril este offline   Carmella Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 560
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat on LEBEDE choux ...Geany 02 June 2010 - 12:22 AM

Niste lebede impecabile :) am mai vazut pe ici-pe colo dar erau ghicitori culinare, "oare ce vrea sa fie chestia asta?!". Ale tale arata absolut fantastic :appl:

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat on LEBEDE choux ...Geany 02 June 2010 - 12:27 AM

Multumesc draga Carmella sunt sigura ca urmand pasii vor iesi oricui,eu am ajuns greu aici,dar daca cineva se incumeta sa faca ii va iesi garantat,,Am simplificat la maxim..singura..Subliniez...Fara nici un fel de pretentie ,dar de ce sa nu recunosc,ca am dat N.kixuri pana sa ajung aici si ca am aruncat n. aluaturi??mie nu-mi e rusine... :angryfire:

Useril este offline   Foxyy Icon

• Moderator
  • Icon
  • Grup: Moderators
  • Postari: 7,995
  • LocationIn sud

Postat on LEBEDE choux ...Geany 02 June 2010 - 12:34 AM

Vezi postareaCamilla, la 01 June 2010 - 04:37 PM, a spus:

Frumoase ti-au iesit da....Nu te supara, unde le-ai vazut prima oara? In care blog??????? Nu vreau sa crezi ca te atac personal sau asa ceva, numai o intrebare... Scuze Maya, ma minca de mult sa scriu ce am scris!
O zi buna!

Draga Camilla,

Am niste nelamuriri, poate esti buna sa ma dumiresti, ca io-s mai grea de cap de felul meu:
- la ce te referi cand intrebi asa atacata de bloguri? A plagiat Geany pe careva? Zi-ne pe cine, sa stim sa luam masuri.
- eu inteleg ca tu ai venit cu chef de scandal aici, de sustii ca de mult vrei sa scrii ce-ai scris..... Cin' te-o suparat aci asa de tare? Ori, de-am pricipit io gresit, lumineaza-ma, te rog! :notworthy:
- fraza cu Maya n-o pricep nici io si vaz ca nu-s singura... :scratch:
- daca ai ceva de impartit cu cineva, poate ar fi mai frumos sa dai un mp catre acea persoana, iar de te simti lezata, comunica-le problemele tale adminilor / moderatorilor. In mesajul postat, sugerezi ca Geany a copiat reteta de pe undeva si n-a precizat acest lucru. Asa-i ori ba?

Astept raspunsuri.

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat on LEBEDE choux ...Geany 02 June 2010 - 12:37 AM

Vezi postareaPiscotel, la 01 June 2010 - 11:20 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 01 June 2010 - 11:07 PM, a spus:

Mi se pare un comentariu de super bun simt,si eu oi fi mai toanta dar tot nu pricep de loc ce cauta Maya aici?!!(in aceasta discutie?) Imagine postata

Maya ,
o aducea pe Camilla cu picioarele pe pamant,cand sarea calul,pe celalalt forum.
Asa ca acum se astepta ca Maya sa ia atitudine .

Aha,habar nu aveam,sa periezi tot culinarul ti-ar trebui ani,cred,jos palaria pt. tot ce-i acolo,io'abea am internet nici nu prea stiu sa-l folosesc,am vazut pe culi'multe dar sincer acolo nu asi fi avut curaj sa postez(m-ar fi mancat de vie)si aici sotul m-a bagat cu forta''si-i multumesc pt. asta.. :headbang:

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat on LEBEDE choux ...Geany 02 June 2010 - 12:40 AM

Vezi postareaFoxyy, la 01 June 2010 - 11:34 PM, a spus:

Frumoase ti-au iesit da....Nu te supara, unde le-ai vazut prima oara? In care blog??????? Nu vreau sa crezi ca te atac personal sau asa ceva, numai o intrebare... Scuze Maya, ma minca de mult sa scriu ce am scris!
O zi buna!

Draga Camilla,

Am niste nelamuriri, poate esti buna sa ma dumiresti, ca io-s mai grea de cap de felul meu:
- la ce te referi cand intrebi asa atacata de bloguri? A plagiat Geany pe careva? Zi-ne pe cine, sa stim sa luam masuri.
- eu inteleg ca tu ai venit cu chef de scandal aici, de sustii ca de mult vrei sa scrii ce-ai scris..... Cin' te-o suparat aci asa de tare? Ori, de-am pricipit io gresit, lumineaza-ma, te rog! :notworthy:
- fraza cu Maya n-o pricep nici io si vaz ca nu-s singura... :scratch:
- daca ai ceva de impartit cu cineva, poate ar fi mai frumos sa dai un mp catre acea persoana, iar de te simti lezata, comunica-le problemele tale adminilor / moderatorilor. In mesajul postat, sugerezi ca Geany a copiat reteta de pe undeva si n-a precizat acest lucru. Asa-i ori ba?

Astept raspunsuri.

Draga FOXULE Camilla si-a pus si ea lebedele de pe blogul ei cu reteta dar nu seamana cu a mea..nu stiu ce a vrut..ea voia cred sa spuna ca am plagiat-o desi acum am vazut prima oara blogul ei si am auzit de ea..Cat despre Maya saracuta nush'ce sa zic,chiar nu ma pricep...

• Cogito ergo sum!
  • PipPipPipPip
  • LocationOrbe domi sum!

Postat on LEBEDE choux ...Geany 02 June 2010 - 12:45 AM

Vezi postareaGeany, la 01 June 2010 - 10:07 PM, a spus:

Mi se pare un comentariu de super bun simt,si eu oi fi mai toanta dar tot nu pricep de loc ce cauta Maya aici?!!(in aceasta discutie?) :iamwithstupid:

Scumpa, tu ai facut niste coux minunate. Oricat de simpla ar parea reteta, multi au dat chix cu ele. Deocamdata ignor-o pe Camilla si pe cei ca ea si continua cu ideile si fantezia ta in bucatarie. Eu iti apreciez orice reteta, chit ca nu apuc sa iti scriu :)

Si mancarica aia moldoveneasca de vinete ma chinuie de ceva nopti ;))

Te pup si multa sanatate la Bacau. Sper din suflet ca a mai scazut furia apelor. Aveti grija de voi si mai pune.mi o pozica cu ochisorii aia dulci si mari, sa imi mai lumineze putin sapatamna.

• Cogito ergo sum!
  • PipPipPipPip
  • LocationOrbe domi sum!

Postat on LEBEDE choux ...Geany 02 June 2010 - 12:46 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 01 June 2010 - 10:45 PM, a spus:

Scumpa, tu ai facut niste choux minunate. Oricat de simpla ar parea reteta, multi au dat chix cu ele. Deocamdata ignor-o pe Camilla si pe cei ca ea si continua cu ideile si fantezia ta in bucatarie. Eu iti apreciez orice reteta, chit ca nu apuc sa iti scriu :)

Te pup si multa sanatate la Bacau. Sper din suflet ca a mai scazut furia apelor. Aveti grija de voi si mai pune.mi o pozica cu ochisorii aia dulci si mari, sa imi mai lumineze putin sapatamna.

Edit de coux ^_^

Useril este offline   Piscotel Icon

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,777
  • LocationDin NORD

Postat on LEBEDE choux ...Geany 02 June 2010 - 12:48 AM

Vezi postareaGeany, la 01 June 2010 - 11:40 PM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 01 June 2010 - 11:34 PM, a spus:

O zi buna!

Draga Camilla,

- eu inteleg ca tu ai venit cu chef de scandal aici, de sustii ca de mult vrei sa scrii ce-ai scris..... Cin' te-o suparat aci asa de tare? Ori, de-am pricipit io gresit, lumineaza-ma, te rog! Imagine postata
- fraza cu Maya n-o pricep nici io si vaz ca nu-s singura... Imagine postata

Astept raspunsuri.

Draga FOXULE Camilla si-a pus si ea lebedele de pe blogul ei cu reteta dar nu seamana cu a mea..nu stiu ce a vrut..ea voia cred sa spuna ca am plagiat-o desi acum am vazut prima oara blogul ei si am auzit de ea..Cat despre Maya saracuta nush'ce sa zic,chiar nu ma pricep...

Eu zic sa nu mai dam apa la moara.
Geany,nu te mai scuza ca nu ai de ce.
Sunt cateva persoane care iubesc sa arunce cu venin.
E pacat sa stricam bunatate de topic.

Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat on LEBEDE choux ...Geany 02 June 2010 - 12:55 AM

Multumesc,eu chiar m-am ambalat ca stiu ca nu s-a mai intamplat peaici(si drept'mie?)sa fie coincidenta ca drept'' cand Maya nu-i????!!!

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat on LEBEDE choux ...Geany 02 June 2010 - 01:07 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 01 June 2010 - 11:45 PM, a spus:

Scumpa, tu ai facut niste coux minunate. Oricat de simpla ar parea reteta, multi au dat chix cu ele. Deocamdata ignor-o pe Camilla si pe cei ca ea si continua cu ideile si fantezia ta in bucatarie. Eu iti apreciez orice reteta, chit ca nu apuc sa iti scriu :)

Uite ochisori pt. o luna...

Imagine atasata

Imagine atasata

Imagine atasata

Imagine atasata

Imagine atasata

:-*

Useril este offline   laura_lala Icon

• Moderator
  • Icon
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1,065
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationPortugalia

Postat on LEBEDE choux ...Geany 02 June 2010 - 01:12 AM

Ia niste lebade si mergeti s-o sarbatoriti pe Pisco ca-i ziua ei! :occasion14:

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat on LEBEDE choux ...Geany 02 June 2010 - 01:15 AM

De-ACOLO'VIU!! ;)

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat on LEBEDE choux ...Geany 02 June 2010 - 01:16 AM

Vezi postarealaura_lala, la 02 June 2010 - 12:12 AM, a spus:

Ia niste lebade si mergeti s-o sarbatoriti pe Pisco ca-i ziua ei! :occasion14:

Ce ZICI TE INCUMETI LA LEBEDIT''??!!! :occasion14:

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat on LEBEDE choux ...Geany 02 June 2010 - 01:28 AM

Vezi postareaMoinica, la 01 June 2010 - 05:37 PM, a spus:

O zi buna!

De ce tantea asta se chiama acu'Moinica?!! :scratch:

• (6 Pagini)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Montaj centrale termice Creare magazin online Calgary Dental Creare site de prezentare Panouri radiante Mattress in Calgary Cadastru Pompe de caldura aer apa