Anca_B, la 28 April 2010 - 10:23 PM, a spus:
Geany, la 28 April 2010 - 06:04 PM, a spus:
Arata tare faine Etaly,am vazut la tv ca au obtinut o culoare verde scufundand ouale fierte tari si decojite,intr-o reductie de spanac...iar pt un efect ''marmorat''ciocnita coaja de la uoa si introduse in solutie cu tot cu coaja crapata....
Geany,draga mea,atatea trucuri stii..incat ai putea scrie o carte!Esti de milioane!!!

Nop' nu-i meritul meu ma uit mult la emisiuni tv. despre bucatarie''ochio alla speza'',''la prova del cuoco''rai uno,euforia cuisin(pe euforia),cireasa de pe tort...cand am loc la calculator,bloguri si altele tot bucatarit...nu retin tot ci numai ce mi se pare interesant sau inedit...dar ce-i drept imi plac tare mult ideeile noi,tipsurile,si sa incerc noutati si inventii(chiar proprii uneori)...nu pot sa urmez o reteta pas cu pas nici in ruptu' capului' tre' sa mai adaug eu ceva sau sa tai ceva inlocuind...Deci repet nu-i meritul meu...cand vad la tv. ceva interesant,rup repede o bucatica de hartie prind un pix(le am ascunse peste tot prin casa la indemana si cine se atinge de ele vai de capu lui)cand am timp notez tot ce-i mai interesant in caiete(la olalta retete tipsuri sfaturi si ideei(uneori chiar proprii)posed si multa imaginatie ce-i drept,cred ca a-ti vazut,uneori chiar prea multa...

Daca te mai intereseaza culoare galbena fierbi apa cu morcovi,coji de ceapa...de cealalta parte a''baricadei'' a facut o fata niste oua suupperr cu coji de ceapa rosie(violeta..)