Deci vin la apel cam tarziu ca n-am avut loc la calculator de ai mei...Draga Any ti-am cerut permisiunea sa ma instalez la tine,ai spus :''te astept''...rau ai facut ca io' ma instalez comod de tot...Deci sun fan nr. 1. mazare''in bianco''(adica in alb)iata cum o fac io' pi' gustu' papilei mele...Deci putin ulei de masline(daca am ,daca nu soreanca)+50 gr. de unt(daca am),mazare(bonduel congelata daca am, daca nu oricare mere'..),o ceapa mare taiata maruntel,2 catelusi de usturoi,o bucatica de ardei iute,un paharut de vin alb,un pahar de lapte si putina smantana,sare(delikat)piper...
Intr-un ceaunel auresc ceapa in ulei si unt,apoi adaug usturoiul tocat si ardelu'
Adaug mazarea direct din punga, congelata,las sa se dezghete putin pe foc si sting cu vinu'
Adaug apa cat cuprinde,pun capac si dau focul mai micut
Cand scade apa adaug un pahar de lapte
Cand scade si ala pun sare(delikat)piper si smantana,mi-e imi place mai scazuta asa..
Buna ca si garnitura la carnite...
Dar favorita mea cu ou ochi,ceva cubulete de cascaval si porumb dulce,si salata verde(combinatia,dulce -acrut e bestiala)
Deci Any altadata cand te mai intreb daca pot sa ma instalez la tine sa te gandesti de 2 ori ca nu se stie...Iarta-ma daca am sarit ''calu'' te pupez

,dar ii asa de buna ca nu m-am abtinut' na...