N-am facut multe poze, ce era important am pus deja dincolo, poate le reiau si aici, mai vad.
Am facut rost si de poze noi (vechi) :tongue3:
Am stat tot la Economat, pe care am incercat sa-l vad acum fara ochelarii amintirilor si mi-am dat seama ca ii trebuie hainute noi, mobila, in general o infuzie de renovare, nu atat exterioara, cat interioara.
Dar, probabil pana se vor stabili proprietatile mai dureaza.
Am fost si la Cumpatu, pe care nu l-am recunoscut (nu mai fusesem de 20 de ani) si nu mi-a starnit nicio amintire, pentru ca in afara catorva vile ramase neschimbate totul este transformat.
Am fost si la Casa Enescu, care acum nu m-a mai infiorat deloc. Cand eram mica aproape o ocoleam de frica stafiei lui Enescu. =)) Atunci se putea si locui acolo (aprtinea Casei de Creatie) si tin minte ca doamna care facea curatenie imi spunea ca noaptea vine Enescu si canta la pian. :laughing7: Eram atat de infricosata, dar si curioasa in acelasi timp, incat noaptea stateam cu urechile ciulite si ochii larg deschisi, asteptand sa-l aud cantand, sau macar un acord, ceva. Bineinteles, ca fiind casa veche avea zgomotele ei si mi se parea ca aud fosnete si miscari pe holuri. Cand a doua zi ii spuneam doamnei ca n-a veit Enescu si eu statusem sa-l astept, imi spunea ca nu vine daca sunt oaspeti in casa. :lol: Doamne si eu credeam. Dupa aceea, cand treceam pe-acolo, ocoleam casa pe la distanta.

Logare
Inregistrare
Ajutor

Citare Multipla