Ale NOASTRE :) Azi in bucatarie - la gramada

Salt la continut

• (43 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ale NOASTRE :) Azi in bucatarie - la gramada Bref: Activitatea noastra culinara

Useril este offline   koral Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 843
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat on Ale NOASTRE :) Azi in bucatarie - la gramada 29 January 2012 - 08:16 PM

Vezi postareamoatza, la 29 January 2012 - 05:46 PM, a spus:

Vezi postareaKiva, la 28 January 2012 - 11:17 PM, a spus:

Azi o supa cu galusti in care am pus la final un catel de usturoi pisat. A aromat-o cat trebuie, numai buna.

si eu o supa cu galuste, pui cu orez imprastiat, limba cu masline si salata de boeuf, da' cu piept de pui. Tb sa presteze omul gratar, dar a avut az' noapte o tura asa de grea, c-a dormit azi aproape toata ziua. Koralino, ce doreste caprioara ca dedicatiune? :rolleyes:

Limbă cu măsline, mulsumesc, mami... :floare:
Signature Seperator image

Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

Useril este offline   moatza Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,330
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat on Ale NOASTRE :) Azi in bucatarie - la gramada 29 January 2012 - 10:24 PM

Vezi postareakoral, la 29 January 2012 - 06:16 PM, a spus:

Limbă cu măsline, mulsumesc, mami... :floare:

deci: de la mine, ptr Koralina, limba cu masline, fara numar, fara numar, sa traiasca!

:occasion14:

Useril este offline   W Mamadeus Paparotti Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,991
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat on Ale NOASTRE :) Azi in bucatarie - la gramada 31 January 2012 - 02:37 PM

Stir fry asian style

Fasiute de carne de porc, stir fried cu ghimbir, chili, usturoi, shoyu, zahar de palmier, vin(din pacate bshtinos :( ) cu taietei de orez.

"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

Useril este offline   MariaSan Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,480

Postat on Ale NOASTRE :) Azi in bucatarie - la gramada 31 January 2012 - 07:54 PM

pana la ora asta am gatit un desert minunat: piure din pulpa de mango auriu jumate jumate cu iaurt gras. iese un desert demential. servit in pahar/cupa special/a are parca gust si mai bun, daca asa ceva e posibil :)

Useril este offline   Daniella Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,083
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat on Ale NOASTRE :) Azi in bucatarie - la gramada 01 February 2012 - 01:48 AM

Vezi postareaMariaSan, la 31 January 2012 - 05:54 PM, a spus:

pana la ora asta am gatit un desert minunat: piure din pulpa de mango auriu jumate jumate cu iaurt gras. iese un desert demential. servit in pahar/cupa special/a are parca gust si mai bun, daca asa ceva e posibil :)

crud?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana (Hipocrates)

Useril este offline   sorinadaniela Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 1,944
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat on Ale NOASTRE :) Azi in bucatarie - la gramada 01 February 2012 - 11:05 AM

Aseara:
- maioneza, pe care am folosit-o la 'pipote cu maioneza'... si pipotelele fierte tot aseara :headbang:
- rulada din carne tocata (asta la cuptor)
- un pireut facut cu zeama in care au fiert pipotelele
- si niste bunatati de bocconcini facute din piept de pui... multumesc pt link Geanny, da' sa stii ca am macelarit bine reteta. Au fost superbune!

Sorina

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationKili-mangiamo

Postat on Ale NOASTRE :) Azi in bucatarie - la gramada 01 February 2012 - 03:59 PM

Azi mi-au trecut prin mana (si oale) patru macroi =))
3.3 s-au transformat in conserva de macrou cu sos tomat
Da.
Iar :icon_twisted:

O bucata din ultimul mi-a servit ca material de laborator pentru experimentarea tehnici sous vide
http://artaculinara....pament-special/

Rezultatul a fost ... intergalactic :P

"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationKili-mangiamo

Postat on Ale NOASTRE :) Azi in bucatarie - la gramada 02 February 2012 - 01:52 PM

Doar 10 minute in bucatarie azi.

Pana am dezghiocat carnea de pe un macrou in sos tomat facut ieri, au fiert si pastele - fusilli

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat on Ale NOASTRE :) Azi in bucatarie - la gramada 02 February 2012 - 08:39 PM

(de aseara)
supa de pui
irish stew cu porc
mamali cu br cu la

Useril este offline   Gelutza Icon

• Blogul meu
  • PipPipPipPip
  • Postari: 954
  • Inregistrat: 04-January 12

Postat on Ale NOASTRE :) Azi in bucatarie - la gramada 03 February 2012 - 10:30 PM

Eu o sa ma mut cu tot cu bagaje la topicul asta, fiindca nu prea mai pot poza, tehnica ma omoara! ;)
Astazi facui supa de gaina de curte, pulpa de porc la cuptor, impanata cu usturoi si sunca, asezonata cu muraturi din bidonul al mare de-l pusei asta toamna si abia am scos din cuptor o tarta cu mere si gutui, nu am taiat-o, voi face asta maine, azi fu prea mult! :D

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat on Ale NOASTRE :) Azi in bucatarie - la gramada 03 February 2012 - 10:36 PM

Vezi postareaGelutza, la 03 February 2012 - 08:30 PM, a spus:

Eu o sa ma mut cu tot cu bagaje la topicul asta, fiindca nu prea mai pot poza, tehnica ma omoara! ;)

ar fi pacat, zau!

bors din piept de vitel, un pui prajit cu varza dulce. varza a iesit de mare exceptie.

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationKili-mangiamo

Postat on Ale NOASTRE :) Azi in bucatarie - la gramada 05 February 2012 - 04:55 PM

piept de pui, chorizo, calamari(uscati), midii, orez, mazare, sofran
paella

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat on Ale NOASTRE :) Azi in bucatarie - la gramada 05 February 2012 - 08:03 PM

chiftele, piure de cartofi si telina, ficat+rinichi in sos de rosii, salsa cu avocado, ardei si ceapa rosie.
ieri facu omul gratar de porc+carnati, dedicatie Koralinei!

Useril este offline   zoazorel Icon

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,479
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Icon postare  Postat on Ale NOASTRE :) Azi in bucatarie - la gramada 05 February 2012 - 08:50 PM

Piure cu friptura la tigaia de teflon, carnaciori de bere in foietaj (Linco), trandafirii Gellei si...

Imagine atasata

Si modelul meu in viata, posturile 233 si 236 ale maestrului W M P.
Nu-i perfecta ca ale lui, dar si servetelul e mai mic si mai slab calitativ! Mai lucrez ca-mi place!Imagine postata

Imagini atasate

• Imagine atasata

Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationKili-mangiamo

Postat on Ale NOASTRE :) Azi in bucatarie - la gramada 06 February 2012 - 02:39 PM

Vezi postareazoazorel, la 05 February 2012 - 06:50 PM, a spus:

Si modelul meu in viata, posturile 233 si 236 ale maestrului W M P.
Nu-i perfecta ca ale lui, dar si servetelul e mai mic si mai slab calitativ! Mai lucrez ca-mi place!

http://artaculinara....dpost__p__53077

Citeaza

Degeaba insisti ca nu te pricepi =))
Chiar iti iese :appl:

Useril este offline   zoazorel Icon

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,479
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Icon postare  Postat on Ale NOASTRE :) Azi in bucatarie - la gramada 07 February 2012 - 01:03 PM

Imagine postata Maestre! Exersez, exersez! Din partea domniiilor voastre chiar e un compliment!Imagine postata
Daca bucatele nu-mi ies ca ale domniei tale, macar "accesoriile" sa-mi iasa!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat on Ale NOASTRE :) Azi in bucatarie - la gramada 07 February 2012 - 02:34 PM

am gatit Corbe gore - reteta albaneza putin adaptata, adica facuta cu carne de porc

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationKili-mangiamo

Postat on Ale NOASTRE :) Azi in bucatarie - la gramada 09 February 2012 - 12:27 PM

Am la cuptor pulpe de pui cu lamaie murata (marocana)

Am taiat si prefiert cartofii (wedges) pe care i voi da la cuptor dupa ce i masez cu untdelemn de masline si presar cu pesmet amestecat cu mirososenii macinate (sare, macis(fleur de muscade), rozmarin, piper alb, paprica iute afumata si usturoi granulat)

Ah, da!

Cartofii i-am taiat cu cutitul ondulat. Astfel suprafata de contact cu pesmetul aromat creste.

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat on Ale NOASTRE :) Azi in bucatarie - la gramada 09 February 2012 - 12:56 PM

am facut un orez simplu dis de dimineata

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationKili-mangiamo

Postat on Ale NOASTRE :) Azi in bucatarie - la gramada 10 February 2012 - 05:50 PM

Azi am "ciulămit" :D

• (43 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Montaj centrale termice Creare magazin online Calgary Dental Creare site de prezentare Panouri radiante Mattress in Calgary Cadastru Pompe de caldura aer apa