Ale NOASTRE :) Azi in bucatarie - la gramada Bref: Activitatea noastra culinara
Postat on Ale NOASTRE :) Azi in bucatarie - la gramada 20 May 2012 - 07:41 PM
sarmale cu varza si podbal
chiftele fara numar - fara numar
muschiulet - ala mic, tenderloin?- cu champinioane brune si cartofi noi, sos de smantana-pasta de ardei-mustar
carnat Plescoi la gratar
salate din toate verziturile, rosii,castraveti
foietaj cu susan si cascaval
somloi-galuska
bomboane rafaello (si mai aveam fursecurile declarate)
am avut musafiri si ieri si azi, plus traista de facut
Postat on Ale NOASTRE :) Azi in bucatarie - la gramada Ieri, 02:50 PM
Am avut la dispozitie un muschi de vitel, pe care l-am convins mai cu binele, mai cu pumnul, sa devina foita de trabuc... Am calit niste ceapa si usturoi verde taiate neglijent, ardei kapia rosii si verzi, hribi si pancetta ciopartite asisderea. Pudra de parmezan batran, marar verde si salvie, umplutura este gata! Rulat havana si apoi panelita. Garnitura de penne cu sos din pulpa de rosii, busuioc proaspat si usturoi, plus putin piparus. Cam atat, la inceput de saptamana nu trebuie sa exageram
Postat on Ale NOASTRE :) Azi in bucatarie - la gramada Ieri, 03:11 PM
moftanescu, la 21 May 2012 - 12:50 PM, a spus:
Am avut la dispozitie un muschi de vitel, pe care l-am convins mai cu binele, mai cu pumnul, sa devina foita de trabuc... Am calit niste ceapa si usturoi verde taiate neglijent, ardei kapia rosii si verzi, hribi si pancetta ciopartite asisderea. Pudra de parmezan batran, marar verde si salvie, umplutura este gata! Rulat havana si apoi panelita. Garnitura de penne cu sos din pulpa de rosii, busuioc proaspat si usturoi, plus putin piparus. Cam atat, la inceput de saptamana nu trebuie sa exageram
drace, ca la mine pe ulita nu vor sa se plimbe viteii, toti se duc la tine !
sa-ti fie de bine muschiul umplut !
azi n-am timp de gateli elaborate, asa ca am sa fac rapidescu o salata sa potolesc concertul matzelor.
Postat on Ale NOASTRE :) Azi in bucatarie - la gramada Ieri, 03:29 PM
uptown girl, la 21 May 2012 - 03:11 PM, a spus:
azi n-am timp de gateli elaborate, asa ca am sa fac rapidescu o salata sa potolesc concertul matzelor.
nici la mine pe alee nu defileaza turme ca in vestul salbatic, de abia am aprobare sa plimb in lesa niste specimene canine frustrate ca o matza le tine din scurt
dar cum toti motanii se trag de la tara, daca nu, inventeaza ceva... asa ca vanez periodic prin proximitatea relativ apropiata o leguma, o faptura...
Postat on Ale NOASTRE :) Azi in bucatarie - la gramada Ieri, 03:43 PM
moftanescu, la 21 May 2012 - 01:29 PM, a spus:
uptown girl, la 21 May 2012 - 03:11 PM, a spus:
nici la mine pe alee nu defileaza turme ca in vestul salbatic, de abia am aprobare sa plimb in lesa niste specimene canine frustrate ca o matza le tine din scurt
dar cum toti motanii se trag de la tara, daca nu, inventeaza ceva... asa ca vanez periodic prin proximitatea relativ apropiata o leguma, o faptura...
cre' ca am sa merg si eu la vinatoare in weekend.
merci pt. idee.
Postat on Ale NOASTRE :) Azi in bucatarie - la gramada Ieri, 03:54 PM
uptown girl, la 21 May 2012 - 03:43 PM, a spus:
merci pt. idee.
nu-i mare lucru, daca va fi un mistret domesticit pentru contrast as inlocui pancetta, de fapt as completa-o cu putina carne rosie maruntita cat vrei tu, poate sa fie vita dar este gingasa, chiar berbecut, dar atunci se modifica putin verdeturile, sau mai bine iepure, desi este atat de dragalas
Postat on Ale NOASTRE :) Azi in bucatarie - la gramada Ieri, 05:11 PM
Spanac cu ochiuri
Niste napolitane fanteziste

"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

Logare
Inregistrare
Ajutor

Citare Multipla