Ale NOASTRE :) Azi in bucatarie - la gramada

Salt la continut

• (43 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 41
  • 42
  • 43
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ale NOASTRE :) Azi in bucatarie - la gramada Bref: Activitatea noastra culinara

Useril este offline   moatza Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,330
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat on Ale NOASTRE :) Azi in bucatarie - la gramada 20 May 2012 - 07:41 PM

bors dintr-o gaina
sarmale cu varza si podbal
chiftele fara numar - fara numar
muschiulet - ala mic, tenderloin?- cu champinioane brune si cartofi noi, sos de smantana-pasta de ardei-mustar
carnat Plescoi la gratar
salate din toate verziturile, rosii,castraveti
foietaj cu susan si cascaval
somloi-galuska
bomboane rafaello (si mai aveam fursecurile declarate)

am avut musafiri si ieri si azi, plus traista de facut

Useril este offline   moftanescu Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 271
  • Inregistrat: 10-December 11

Postat on Ale NOASTRE :) Azi in bucatarie - la gramada Ieri, 02:50 PM

Eu m-am jucat astazi de-a proletarul din fabricile de havane ale lui Fidel...
Am avut la dispozitie un muschi de vitel, pe care l-am convins mai cu binele, mai cu pumnul, sa devina foita de trabuc... Am calit niste ceapa si usturoi verde taiate neglijent, ardei kapia rosii si verzi, hribi si pancetta ciopartite asisderea. Pudra de parmezan batran, marar verde si salvie, umplutura este gata! Rulat havana si apoi panelita. Garnitura de penne cu sos din pulpa de rosii, busuioc proaspat si usturoi, plus putin piparus. Cam atat, la inceput de saptamana nu trebuie sa exageram :D

Useril este offline   stella Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,437
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat on Ale NOASTRE :) Azi in bucatarie - la gramada Ieri, 02:56 PM

Moama, se saliveaza rau de pofte la ce ati enumerat pe aici. LMA Pusha.

Useril este offline   uptown girl Icon

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,965
  • Inregistrat: 31-December 09

Postat on Ale NOASTRE :) Azi in bucatarie - la gramada Ieri, 03:11 PM

Vezi postareamoftanescu, la 21 May 2012 - 12:50 PM, a spus:

Eu m-am jucat astazi de-a proletarul din fabricile de havane ale lui Fidel...
Am avut la dispozitie un muschi de vitel, pe care l-am convins mai cu binele, mai cu pumnul, sa devina foita de trabuc... Am calit niste ceapa si usturoi verde taiate neglijent, ardei kapia rosii si verzi, hribi si pancetta ciopartite asisderea. Pudra de parmezan batran, marar verde si salvie, umplutura este gata! Rulat havana si apoi panelita. Garnitura de penne cu sos din pulpa de rosii, busuioc proaspat si usturoi, plus putin piparus. Cam atat, la inceput de saptamana nu trebuie sa exageram :D

drace, ca la mine pe ulita nu vor sa se plimbe viteii, toti se duc la tine ! :lol:
sa-ti fie de bine muschiul umplut ! :hungry:
azi n-am timp de gateli elaborate, asa ca am sa fac rapidescu o salata sa potolesc concertul matzelor. :boohoo:

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat on Ale NOASTRE :) Azi in bucatarie - la gramada Ieri, 03:29 PM

Vezi postareauptown girl, la 21 May 2012 - 03:11 PM, a spus:

drace, ca la mine pe ulita nu vor sa se plimbe viteii, toti se duc la tine ! :lol:
azi n-am timp de gateli elaborate, asa ca am sa fac rapidescu o salata sa potolesc concertul matzelor. :boohoo:

nici la mine pe alee nu defileaza turme ca in vestul salbatic, de abia am aprobare sa plimb in lesa niste specimene canine frustrate ca o matza le tine din scurt :D
dar cum toti motanii se trag de la tara, daca nu, inventeaza ceva... asa ca vanez periodic prin proximitatea relativ apropiata o leguma, o faptura... :lol:

Useril este offline   uptown girl Icon

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,965
  • Inregistrat: 31-December 09

Postat on Ale NOASTRE :) Azi in bucatarie - la gramada Ieri, 03:43 PM

Vezi postareamoftanescu, la 21 May 2012 - 01:29 PM, a spus:

Vezi postareauptown girl, la 21 May 2012 - 03:11 PM, a spus:

nici la mine pe alee nu defileaza turme ca in vestul salbatic, de abia am aprobare sa plimb in lesa niste specimene canine frustrate ca o matza le tine din scurt :D
dar cum toti motanii se trag de la tara, daca nu, inventeaza ceva... asa ca vanez periodic prin proximitatea relativ apropiata o leguma, o faptura... :lol:

cre' ca am sa merg si eu la vinatoare in weekend. :rolleyes: iar daca nu ma intorc cu un mistret, incerc reteta ta pe un muschiulet de sus scrofa domestica. :D
merci pt. idee. :occasion14:

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat on Ale NOASTRE :) Azi in bucatarie - la gramada Ieri, 03:54 PM

Vezi postareauptown girl, la 21 May 2012 - 03:43 PM, a spus:

cre' ca am sa merg si eu la vinatoare in weekend. :rolleyes: iar daca nu ma intorc cu un mistret, incerc reteta ta pe un muschiulet de sus scrofa domestica. :D
merci pt. idee. :occasion14:

nu-i mare lucru, daca va fi un mistret domesticit pentru contrast as inlocui pancetta, de fapt as completa-o cu putina carne rosie maruntita cat vrei tu, poate sa fie vita dar este gingasa, chiar berbecut, dar atunci se modifica putin verdeturile, sau mai bine iepure, desi este atat de dragalas :(

Useril este offline   W Mamadeus Paparotti Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,991
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat on Ale NOASTRE :) Azi in bucatarie - la gramada Ieri, 05:11 PM

dupa supa de vita, de pasare, a urmat o supa de midii cu alge uscate wakame, ciuperci Mun, legume fidelute(iclusiv chili) si sos de peste. cam de doua ori pe luna.

Spanac cu ochiuri

Niste napolitane fanteziste :tongue3: umplute cu urda dulce amestecata cu o budinca de vanilie, o tasnitura de cognac si o legatura de marar verde - Nu aveam chef sa fac clatite.
Signature Seperator image

"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

• (43 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 41
  • 42
  • 43
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Montaj centrale termice Creare magazin online Calgary Dental Creare site de prezentare Panouri radiante Mattress in Calgary Cadastru Pompe de caldura aer apa