Pui spanzurat

Salt la continut

• (2 Pagini)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Pui spanzurat Pt. cine nu are cuptor cu rotisor

Useril este offline   Geany Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,472
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat on Pui spanzurat 23 April 2010 - 09:46 PM

Vezi postareaPiscotel, la 23 April 2010 - 02:24 PM, a spus:

Daca zici te cred ,ca esti fata de comitet.
Atunci scoatem brevet :

Pui spanzurat a la Geany.Imagine postata

Apropo de capac.
Eu am o oala si un capac de sacrificiu,bine ascunse in camara,care folosesc doar acestei cauze nobile.Imagine postata

Pisco o idee cu un capac bine ascus in camara n-ar strica...da parca tot nu ma-ndur,...in fine am incercat tot felul de pui,violati in pungi spanzurati de ce nu si pe capac?!!
E fain ala pe capac tie iti place?!!sincer n-am facut sa nu stric bunatate de capac...io's mai zgarcita asa tin la tigaile mele antice si dedemult(am si de la bunica)de numa' nu le schimb pt. nimic in lume pe ''noutaturi''...da daca tu zici..parca m-ar bate un gand(pui pe capac pekinez cu portocale,am eu ce am cu ala... daca nici la ala nu-mi iau brevetu'...)

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat on Pui spanzurat 23 April 2010 - 09:57 PM

Ma fetilor' mo palit ideea,stai s-o scriu repedea ca fuge''....deci daca io' leg puiul in cruce cu sfoara(sfoara care e in conact cu puiul nu ara nici o problema)si de ''capatul de deasupra al''crucii''infilez frumos pe sub sfoara un capetel de sarma(fir de fier sau cupru...sotul are pe balcon de numa' ala oricum nu intra in contact cu puiul meu)si rasucesc frumusel sarmulita dupa gratar,puiul meu sta spanzurat scap de pensulat sfoara(puiul tot mai trebe' da asta-i partea a doua)cand vreau sa-l dau jos,infilez frumusel tava de la aragaz aia de se infileaza sub el tai sfoara si ''voila''...sarmuta o scot io' cand se raceste grataru...Ei ce spuneti?mere?!!hai ma' ca nu-i greu... :thumleft:

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat on Pui spanzurat 23 April 2010 - 10:33 PM

Deci asta este un cantar al meu mai vechi de bucatarie...

Imagine atasata

Daca eu cand am nevoie ii ''imprumut''carligul care e problema?!
Deci presupunand ca winie the pooh e puiul,il leg in cruce cu sfoara si-l atarn cu carligul(sau leg cu o sarma de fier cupru ceva..)astfel

Imagine atasata

Hi hi hi!!! daca si acum ma mai considerati normala...plange ala micu de crapa ca a facut mami buba lu Winie... =))
Oricum ideea e ca uneori chiar si noi duamnele''tre' sa ne pricepem un pic,la trebi' de-ale barbatilor ca nu strica(uneori in baza lor...)eu ma bag si la desti-a...si chiar de multe ori mi-a prins bine...de exemplu am lucrat in Italia la o familie de batrani(la ore printre altele)usa de la baie se umflase si se inchide si deschide f. greu zgariind gresia...am scos usa din tatani,am pus la balama(chiar la inbinare )o saiba(inelusul ala de fier de la surub) am pus usa la loc tot se ''tarshaia''da mult mai putin,am scos-o iar si am mai pus o saiba(inelus)...gata se inchidea si deschidea de numa'asa a ramas si pana-n ziua de azi,nu stiau cum sa-mi mai multumeasca saracii..am schimbat si becuri si sigurante(asta chiar si cand eram insarcinata) ca asa se intampla belelele sotul e la serviciu 24 cu 48 ce sa fac,si cu centrala...in fine prea mult nu vreti sa stiti...desi e off topic rau ,tre' sa te descurci si cu deastea'asa ca daca te gandesti putin gasesti solutii ingenioase,valabil si la puiul spanzurat si in altele...Hai va pup ca iar am luat-o pe aratura...imi plac taclalele de numa'...

Useril este offline   julix_2007 Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 913
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat on Pui spanzurat 23 April 2010 - 11:24 PM

Cine a zis: "Stiu ca nu stiu nimic", a avut mare dreptate. Trebuie musai sa incerc si eu metoda asta de rotisat puii, mai ales ca suntem fani pui la rotisor si la mine in sat ... nu-s nici "moluri" nici "supermacheturi" cu rotisoare.

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat on Pui spanzurat 23 April 2010 - 11:34 PM

Draga Julix nici eu nu stiu mare lucru,si nici de unde sa cumpar pui la rotisor prin zona...asa ca ne descurcam cum putem...ma bucur ca ti-a placut sau cel putin te-a ''intrigat''(asta era si ideea)...noi sincer am fost tare incantati,iar daca sunt sceptici ii inteleg,sotul meu a fost primul dintre ei...acum deja isi face planuri despre urmatorul pui...Barbatii!!nu poti trai cu ei nu poti trai fara ei''...mooama' ce profunda sunt la ora asta... =))

Useril este offline   Piscotel Icon

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,777
  • LocationDin NORD

Postat on Pui spanzurat 24 April 2010 - 10:43 AM

Geany,

Esti mortala !Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata
Aveam si un emoticon care aplauda,dar nu-l gasesc,asa ca
APLAUZE !
Signature Seperator image

Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat on Pui spanzurat 24 April 2010 - 11:10 AM

Vezi postareaPiscotel, la 24 April 2010 - 08:43 AM, a spus:

Geany,

Esti mortala !Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata
Aveam si un emoticon care aplauda,dar nu-l gasesc,asa ca
APLAUZE !

Ha ha aha aplauze la scena deschisa multumesc mult Pisco ma bucur ca te-am facut sa razi,te-am binedispus...eu cand v-am zis ca-s cam dusa pe alee,poate nu m-ati crezut,asa ca vin cu dovezi ''solide''...

Useril este offline   KikenHana Icon

• fata verde
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,145
  • Locationinto the wild

Postat on Pui spanzurat 24 April 2010 - 01:21 PM

Geany, esti plina de idei nastrusnice! Imagine postata Imagine postata

Take a walk on the wild side...

artizan

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat on Pui spanzurat 24 April 2010 - 01:45 PM

Stiu draga Hanna credema ca si pe ai mei nu contenesc sa-i surprind,dar uneori mai trebe' si deastia' prea multa seriozitate strica,si dintr-un pic de caterinca uneori pot iesi lucruri f. frumoase... :hug: :-*

Userul este online   zerda Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,247
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat on Pui spanzurat 24 April 2010 - 06:27 PM

Vezi postareaGeany, la 23 April 2010 - 08:46 PM, a spus:

Vezi postareaPiscotel, la 23 April 2010 - 02:24 PM, a spus:

Daca zici te cred ,ca esti fata de comitet.
Atunci scoatem brevet :

Pui spanzurat a la Geany.Imagine postata

Apropo de capac.
Eu am o oala si un capac de sacrificiu,bine ascunse in camara,care folosesc doar acestei cauze nobile.Imagine postata

sincer n-am facut sa nu stric bunatate de capac...io's mai zgarcita asa tin la tigaile mele antice si dedemult(am si de la bunica)de numa' nu le schimb pt. nimic in lume pe ''noutaturi''...da daca tu zici..

stai linistita, capacul nu pateste nimic!! il pui la inmuiat sau il dai cu Triumf de aragaz si iese ca nou! eu am facut si a iesit foarte frumos!!

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat on Pui spanzurat 24 April 2010 - 07:11 PM

Am inteles zerda,multumesc,puiul pe capac este un fel de a face puiul pe care inca nu l-am probat...

Useril este offline   W Mamadeus Paparotti Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,991
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat on Pui spanzurat 25 April 2010 - 05:04 PM

Pui spanzurat!!! :o Mon Dieu!
"Hang by the neck until dead" :icon_evil:
Brrr!!!...

Eu am facut o şpeţialitate franţozească - nespa Monsiu Şarlî ?

Poule pendu =))

Iaca, nu te-am lasat singura.
Se vede pana in fund la taxatoare? :P
.
Imagine atasata
.

Sfoara n-am udat-o, nu s-a ars.

Dupa o ora si jumatate, l-am scos ca sa-l bronzez si pe patea cealalta. Va prezint detaliat carligul:
.
Imagine atasata
.

Nu am mai facut poze si in faza finala, dar certific ca a fost delicios. In tava ce colecta grasimea am scapat un pahar de apa (completata la rastimpuri) unul de vin alb, patru cartofi noi in coaja, un morcov, doua cepe taiate in doua, patru catei de usturoi si ... doua prune uscate.
De ce?
De sanchi!
Ca nu s-au ferit suficient de repede. :icon_twisted:
Pierdeau vremea de pomana prin bucatarie, pe-un colt de bufet, de doua zile.

"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat on Pui spanzurat 25 April 2010 - 05:13 PM

Hahaha!!! =)) ce inventiv sefule'mie mi-a venit ideea cu carligele cu intarziere,iar despre sfoara imi era tare frica sa nu se arda...asa e ca e bestial puiul?!! :occasion14:

Useril este offline   Foxyy Icon

• Moderator
  • Icon
  • Grup: Moderators
  • Postari: 7,995
  • LocationIn sud

Postat on Pui spanzurat 28 April 2010 - 12:08 AM

Buna seara, buna seara, am venit cu sani, aaaaa, pardon, cu puiu' la gratar! Da' fara poze ca a plecat jupanu' la plimbare cu tot cu aparat. Sorry.
Am pus animalu' pe grataru' din cuptor. Dar grataru' fusese mesterit de je, ca sa nu se prinda chelea lu' piu-piu de zabrele. Am pus pe fiecare zabreluta hartie de copt. Nu multa, putintica! Si am prins-o sub gratar cu scobitori si cu ace de prins ruladele. N-am avut nici o durere de cap cu pielea! Nu s-a prins nica, puiul s-a copt foarte frumos si n-am avut ce funii prin cuptior. Fiind invelite individual, ce se scurgea din pui cadea in tava si aburul din tava se ridica taman pe dihanie. Numa' bine!
Poate fac maine o poza cu grataru mesterit, ca sa pricepeti ce-a vrut sa zica poiata din mine. :notworthy: Ca io nu mi-s deosebit de coerenta dupa ce-am halit piu-piu cu Dunkel Weissbier... :occasion14: :wasted: Cu jupanu' alaturi, normal! :beer2:

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat on Pui spanzurat 28 April 2010 - 12:15 AM

PFOOAA!!Foxule de-ai sti ce am eu in cap cu-n pui....da vin cu poze,can' l-oi face(cat di' curand..) -_-
Nu ti gandi la prostii fataa(vezi deja am anticipat :lol: ..)
Ma bucur daca mica parte din ,,inspiratia'' pt. puiu' tau a fost ,,inspirata'' di'puiu' meu'...

Useril este offline   Foxyy Icon

• Moderator
  • Icon
  • Grup: Moderators
  • Postari: 7,995
  • LocationIn sud

Postat on Pui spanzurat 28 April 2010 - 12:17 AM

Vezi postareaGeany, la 27 April 2010 - 10:15 PM, a spus:

PFOOAA!!Foxule de-ai sti ce am eu in cap cu-n pui....da vin cu poze,can' l-oi face(cat di' curand..) -_-
Nu ti gandi la prostii fataa(vezi deja am anticipat :lol: ..)
Ma bucur daca mica parte din ,,inspiratia'' pt. puiu' tau a fost ,,inspirata'' di'puiu' meu'...

No, daca vii cu poz(n)e, stau pe baricade s-astept s-apari la interval! :thumleft:

• (2 Pagini)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Montaj centrale termice Creare magazin online Calgary Dental Creare site de prezentare Panouri radiante Mattress in Calgary Cadastru Pompe de caldura aer apa