Drob de miel

Salt la continut

• (2 Pagini)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Drob de miel (cu carne cruda)

Useril este offline   Foxyy Icon

• Moderator
  • Icon
  • Grup: Moderators
  • Postari: 7,995
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn sud

Postat on Drob de miel 17 April 2012 - 09:02 AM

Vezi postareaUma, la 16 April 2012 - 01:41 AM, a spus:

Foxicescule trebe sa-ti multumesc si eu ca datorita tie l-am facut si eu cu organele crude. A iesit super bun :-*

Cu maaaaare placere! :pupic: Ma bucur sa aflu ca ti-a placut! :floare:

• Moderator
  • Icon
  • LocationIn sud

Postat on Drob de miel 17 April 2012 - 09:11 AM

Vezi postareaMaya, la 16 April 2012 - 12:33 PM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 12 April 2012 - 08:28 AM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 12 April 2012 - 08:20 AM, a spus:

'Ubire draga, nu numai ca am Real in zona, dar este singurul si unicul Future Store din toata Alemania, draga. Si in viitorul managerilor mielul nu prea are ce cauta. Este un file de miel irlandez cu un pret de nu e bine sa il zici/scrii un gura mare...

Eu luam bucati de miel neo-zeelandez. Se pare ca s-au modificat schimbarile..... Imi pare regret. Poate ruscovetii ti-or face pe plac si-or aduce ceva bun pentru sufletica lu' matale! :headbang:

Si la Kaufland se gasesc bucati de miel ( partea de sus cu tot cu coaste/cotlete) sau doar cotlete din astea care zici tu din NZ. Costa la în jur de 30 euro kila. Partea de jos si pulpa ceva mai ieftin.
La noi se gaseste miel proaspat la dughenele turcesti, dar mai e si cîte un taran ce vinde.

Da' au niste preturi.... zici ca-i uns cu aur. :angryfire:

Useril este offline   Daniella Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,083
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat on Drob de miel 17 April 2012 - 02:46 PM

Eu fac drobul tot cu toate crude, necalite/nefierte, ca si tine. Anul asat am pus organele de la jum de miel (partea mea), 1 casoleta de ficatei pui toate tocate la cutit si jum de kg piept de curca tocat acasa, 7 oua (+1 pentru uns deasupra), 3 linguri de smantana vartoasa, vreo 5 legaturi de ceapa verde, 2 legaturi de usturoi verde, vreo 5 leg de patrunjel, piper, sare. in el am bagat oua de prepelita (fierte cam mult, ca am avut un mom de neatentie). Eu nu pun pesmet, dar usuc in centrifuga toate verdeturile si se tine (de la oua), daca sunt tocate marunt de tot organele. Nu pun nici morcov. Nu tapetez tava si nu pun prapure ca nu ne place seul,d ar pun hartie de copt. Este monti drobul.

Imagine atasata

Imagine atasata

Imagine atasata

Imagine atasata

Imagine atasata

Imagine atasata

Imagine atasata

Imagine atasata

Imagine atasata
Signature Seperator image

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana (Hipocrates)

• Moderator
  • Icon
  • LocationIn sud

Postat on Drob de miel 17 April 2012 - 03:04 PM

Vezi postareaDaniella, la 17 April 2012 - 12:46 PM, a spus:

Eu fac drobul tot cu toate crude, necalite/fierte. Anul asat am pus organele de la jum de miel (partea mea), 1 casoleta de ficatei pui toate tocate la cutit si jum de kg piept de curca tocat acasa, 7 oua (+1 pentru uns deasupra), 3 linguri de smantana vartoasa, vreo 5 legaturi de ceapa verde, 2 legaturi de usturoi verde, vreo 5 leg de patrunjel, piper, sare. in el am bagat oua de prepelita (fierte cam mult, ca am avut un mom de neatentie). Eu nu pun pesmet, dar usuc in centrifuga toate verdeturile si se tine (de la oua), daca sunt tocate marunt de tot organele. Nu pun nici morcov. Nu tapetez tava si nu pun prapure ca nu ne place seul,d ar pun hartie de copt. Este monti drobul.

E foarte aspectuos! Precis e si bun! :drool:

Useril este offline   Ioana Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,417
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat on Drob de miel 17 April 2012 - 07:43 PM

Lapo, eu ti-am mai spus, e ceva ciudat la voi, de fel magazinele turcesti apar in zonele cu ceva turci/musulmani in zona, este putred rau de tot sa iti zica ca ei nu vand pe kg ci doar pe bucata/animal.Magazinelel astea turcesti nu or sa ramana niciodata cu marfa in galantar, oricum pe viitor daca vrei neaparat iti dau un Link(i-am mai dat in iarna Mayei) de unde poti comanda carne de miel, mai putin organe, iar daca vrei neaparat spune ca iti fac pachet si-ti trimit de aici.
Oricum m-am uitat pe harta de unde stai tu pana unde am stat eu sunt cam 80 km,daca vrei sa-ti faci poftele te trimit la mag ala, dar sunt sigura ca sunt unele mai aproape de tine.

"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

Useril este offline   Daniella Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,083
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat on Drob de miel 17 April 2012 - 08:26 PM

Vezi postareaFoxyy, la 17 April 2012 - 01:04 PM, a spus:

E foarte aspectuos! Precis e si bun! :drool:

merci :notworthy: ! stii si tu cum e de bun acesta din carne cruda, nefiert nika si cu enorm de multe verdeturi. E si ceva mai dietetic decat cel la care se calesc diverse, mai ales ca tocatura e indigesta ieniuei.
ai pozat pe al lui mami tau?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana (Hipocrates)

• (2 Pagini)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Montaj centrale termice Creare magazin online Calgary Dental Creare site de prezentare Panouri radiante Mattress in Calgary Cadastru Pompe de caldura aer apa