Drob de pui Geany

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Drob de pui Geany Cine nu are miel sa nu dispere ,traiasca puiul...

Useril este offline   Geany Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,467
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat on Drob de pui Geany 02 April 2010 - 06:48 PM

Eu nu mananc miel,sotul da....deci cum fac drob?!!cu ficatel de pui(dar se poate pune si pipote,inimioare etc ca deaia e drob trebuiesc maruntaie...nici alea nu-mi plac :tongue3: )
Deci 1 kg. de ficatel de pui,il pun in multa apa de cu seara la ''desangerat''il scurg bine in strecuratoare si-l clatesc in multe ape(is' cu capu'),il pun la fiert cu un piept de pui intreg cu os si piele,in apa cu sare cu 3 foi de dafin,bobite de piper si ienibahar,1 ceapa 2 morcovi...spumuiesc...scurg bine si morcovii ii tai fasii groase,restul tai grob(grosolan ,cuburi).
Intr-o tigaie pun la incins ulei cu untura

Imagine atasata

Adaug 3 cepe taiate felii grosolane

Imagine atasata

Cand ceapa s-a aurit adaug cuburile de carnita si putin vin alb

Imagine atasata

Ca si verdeata folosesc ceapa verde,usturoi verde,marar,patrunjel...

Imagine atasata

Dau totul prin masina de tocat,plus un morcov dat prin razatoarea mica,si 2-3 felii de paine muiata in sosul din tigaie..

Imagine atasata

Imagine atasata

Am condimentat cu condiment pt. drob de la fucs,piper,maghiran uscat,marar uscat(ca asa imi place mie..)am adaugat 5 oua,2-3 linguri de faina,am pus in tava unsa cu untura si tapetata cu faina si pesmet...Din ouale fierte pt.vopsit care s-au crapat si morcovii care au fiert cu ficateii taiati bare am dispus un model in straturi o sa va dati seama la sectiune...

Imagine atasata

Am batut 2 oua cu verdeata tocata marunt si am uns deasupra,am presarat cu mac(asa stiu eu de la mami,chiar se potriveste combinatia credeti-ma pe cuvant..)

Imagine atasata

Iata-l copt(cand e bine aurit si desprinde de pe margini)eu nu il scot decat cand s-a racit bine,prin rasturnare..

Imagine atasata

Iata si modelul de care va vorbeam

Imagine atasata

Ca o floare sau un soare cu raze(din morcovi si oua fierte)

Imagine atasata

Si pt. inspiratie si un model mai vechi din felii de ou(poti face o floare)

Imagine atasata

Servit cu ceapa verde,usturoi verde,salata verde,ridichi...

Imagine atasata

Imagini atasate

• Imagine atasata

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Montaj centrale termice Creare magazin online Calgary Dental Creare site de prezentare Panouri radiante Mattress in Calgary Cadastru Pompe de caldura aer apa