Varza-n paturi

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Varza-n paturi

Useril este offline   Geany Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,467
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat on Varza-n paturi 14 March 2010 - 12:35 AM

Iata o reteta care se mai poate numi:varza a la cluj,sarmale inprastiate,sarmale inpuscate,musaca de varza...
Reteta este versatila si prevede in primul rand varza calita(murata sau dulce),carne tocata condimentata dupa cum va plac sarmalutele,se pune in straturi la cuptor,restul e obtional.
Iata cum imi place mie(am pozat doar o parte din ingrediente,cele mai importante ca nu-mi incapeau toate-n poza)...

Imagine atasata

Deci o varza mare murata,carne tocata porc cu vita,cam 700 gr.,afumatura,piept de porc,condimentat(dar se poate si alte afumaturi),2 rosii,o ceapa,1morcov mic,1 lingura de bulion,suc de rosii,smantana,3 oua,condimente(condiment de sarmalute,paprica,boia dulce,piper,putin maghiran,cimbru uscat..)se mai poate pune orez dar eu nu am vrut..

Am facut o prajeala din cepa morcov si o lingura de bulion ,am amestecat-o cu carnea tocata,am pus 2 oua si condimente .

Imagine atasata

Am calit varza tocata marunt in ulei,la urma am adaugat piper negru proaspat rasnit

Imagine atasata

Am dispus in forma un strat de varza calit si unul de tocatura(taina(cum zice sefu'):valabil si la sarmalute,pe fundul vasului se pune o foaie de dafin si cateva bobite de piper ;) )

Imagine atasata

Am pus feliute de afumatura,feliute de rosii,suc de rosii si smantana pe care am amestecat-o cu un ou batut

Imagine atasata

Am continuat in straturi pana am terminat compozitia,asa arata gata de dat la cuptor,am presarat putin cimbru uscat si maghiran:

Imagine atasata

Si din ''profil:

Imagine atasata

Asa arata coapta,imi pare rau ca nu puteti simti ce parfum..cred ca am scos toti vecinii afara..

Imagine atasata

Si o sectiune,ardei iute,vin alb alea alea,stiti voi,mamaliguta sau paine neagra..

Imagine atasata

Si-am incalecat pe-o sa' si v-am zis povestea asa.. :hello:

Useril este offline   zerda Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,241
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat on Varza-n paturi 17 March 2010 - 11:03 PM

Vezi postareaGeany, la 13 March 2010 - 10:35 PM, a spus:

Iata o reteta care se mai poate numi:varza a la cluj,sarmale inprastiate,sarmale inpuscate,musaca de varza...
Si-am incalecat pe-o sa' si v-am zis povestea asa.. :hello:

Si m-ai castigat de client!

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat on Varza-n paturi 17 March 2010 - 11:22 PM

Draga Zerda ma bucur ca ti-a placut, cand o vei presta sa vii cu impresii sa-mi spui cum iti place tie...ne mai sfatuim..facuta asa cum am spus e preferata mamii mele..

Useril este offline   zerda Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,241
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat on Varza-n paturi 18 March 2010 - 01:25 AM

Pai o sa ma vezi! dar asteapta-ma!

Useril este offline   Oana S Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,286
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat on Varza-n paturi 26 October 2011 - 05:29 PM

Am facut si eu reteta. Foarte, foarte buna!! Am facut din carne de curcan si din sunculita afumata de curcan, am mai pus si 100g orez integral,am folosit suc proaspat de la 4 rosii marii si nu am mai avut unde sa mai bag si smantana. A iesit pe placul nostru si ma bucur ca am gasit alta alternativa de a face sarmalele,asa ca eu nu prea le am cu impaturitul lor :).

Multumesc mult de reteta :floare:

direct din farfurie....

Imagine atasata

Pupici!!
Signature Seperator image

ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat on Varza-n paturi 26 October 2011 - 06:57 PM

Ma bucur tare mult ca v-a placut si f. bine ca ai facut-o pe gustul tau :occasion14:

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Montaj centrale termice Creare magazin online Calgary Dental Creare site de prezentare Panouri radiante Mattress in Calgary Cadastru Pompe de caldura aer apa